Uvjeti kupnje

Sigurna kupnja i zaštita povjerljivih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

               

 

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka

Tvrtka C.T. – Poslovne informacije d.o.o., izdavač časopisa Medix, obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici tvrtke C.T. – Poslovne informacije d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 


Podaci o prodajnom mjestu

Izdavač: C.T. - Poslovne informacije d.o.o.

Adresa: Kneza Ljudevita Posavskog 22, 10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 74916135377

MBS: 080358485 (Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu)

Temeljni kapital: 20.000,00 kn

Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d.

IBAN: HR9324020061100015893

 

Telefon/fax: +385 (0)1 4612 083

E-mail: pretplata@medix.hr
 

 

 

Cijene, načini plaćanja i dostava

Cijene

Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama (KN) s uključenim PDV-om.


Narudžba pretplate i pojedinačnih izdanja Medixa

Pretplata ili pojedinačna izdanja časopisa Medix naručuju se odabirom i popunjavanjem elektronskog obrasca. Narudžba i kupnja časopisa Medix moguća je isključivo korisnicima koji su se registrirali kao zdravstveni djelatnici.


Načini plaćanja

Virmanom (nakon zaprimanja narudžbe e-mailom šaljemo ponudu po kojoj se vrši plaćanje)

Internet bankarstvom (nakon zaprimanja narudžbe e-mailom šaljemo potrebne podatke za uplatu)

Općom uplatnicom (nakon zaprimanja narudžbe ispunjenu opću uplatnicu šaljemo poštom na adresu naručitelja)

Pouzećem (isključivo za naručena pojedinačna izdanja časopisa unutar Hrvatske) – naručitelj prima pošiljku na adresu i plaća gotovinom dostavljaču (na cijenu pošiljke Hrvatska pošta zaračunava naknadu za uplatu otkupnog iznosa u visini 1,83% od otkupnog iznosa, a minimalno 5,00 kn)

Kreditnim i debitnim karticama (sigurno plaćanje karticama American Express, MasterCard, Visa, Maestro, Diners)

Jednokratno plaćanje:
American Express, MasterCard, Visa, Maestro, Diners

Plaćanje na rate:
American Express (2-6 rata)
VISA Inspire PBZ (2-6 rata)
Maestro PBZ (2-6 rata)
Diners (2-6 rata)

 

                

 

Izjava o konverziji - u slučaju plaćanja iz inozemstva

Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.


Troškovi dostave

U cijenu pretplate na časopis Medix uključeni su i troškovi poštarine. Za naručene pojedinačne primjerke časopisa, neovisno o količini, cijena dostave je jedinstvena i iznosi 20 kn za pošiljke unutar Hrvatske te 60 kn za inozemstvo.


Rok isporuke

Isporuka pojedinačnih izdanja: naručeni pojedinačni primjerci biti će isporučeni u roku 1-3 radnih dana od zaprimanja uplate.
Isporuka izdanja u pretplati: nakon uplate godišnje ili dvogodišnje pretplate izdanja u sklopu pretplate isporučuju se pretplatnicima odmah nakon izlaska svakog pojedinog izdanja.


Reklamacije i povrat

U slučaju pogrešno isporučenih artikala kupac ima pravo zamijeniti kupljeni proizvod u roku od 14 dana od dana primitka.